28 februari 2014

Tänk efter...

Allmänt

Jag ska bara en stund ondgöra mig över Alliansens politik för invandringen. För oppositionen har ej mycket att komma med tror jag?Det som ej skrivs om i media eller debatteras är att dessa politikers hållning till den "Svenska lönebildningen"har haft det svårt med att integrera invandrarna i samhället.Det blir en lönepolitik som låter hålla uppe lägstalönerna där inv andrarna hör hemma har ni tänkt på detta?Det här gör att främmande individer i landet aldrig får chansen komma upp till en arbetskapacitet där deras jobb kan köpas & utnyttjas.
 
Detta gäller även i högsta grad välutbildade människor som läkare,psykologer,forskare och så vidare,som istället får städjobben ibland eller bara sitter och väntar på att få ett riktigt jobb i det nya landet.Detta leder till flintens Rienfeldts förbannade tjat om utanförskap o arbetslösheten.Tja,och resultaten ser vi dagligen och hör om i media detta är förfärligt faktiskt.Tiden för de här människorna att komma i just arbete är i dag 7 till åtta års väntan,för de som vill jobba i detta Nya Rike och göra rätt för sig där. Såna människor ska vi hjälpa och ta emot med öppna armar enligt mitt sätt se saken, tänk om denne klarsynte Jimmie Åkesson kunde prata om sånt istället?
 
Arbetslösheten bland nysvenskar är nu närmre 40 procent i landet.Normen leder till ett växande utanförskap där barnen till de här nyanlända får växa upp med "Uppfattningen att ej pappan får ett jobb".Det enda Alliansen kunde hitta på före jul var att dra till med subventioner som bara är ett plåster på såren för de nya människorna.Detta gör 80 procent som tas av skattemedlen var annars?Det här brukar pågå i ungefär två års tid säger regeringen.
Så NÄR ska svenska folket vakna? Titta bara över sundet hur Danskarna sköter sin invandring?

28 februari 2014

Trots allt-

Allmänt

Nu stormar det
åter kring Åkesson-
stackars människa
en gammal vilsen
lärare från Sölvesborg.
 
Från vänstermobben
och jag undrar bara,
varför ta såna skamgrepp?
I en så kallad debatt?
Har TV fått fnatt?
 
he,

28 februari 2014

Annan konst.

Allmänt

Under kvällen kan vi se Michael Meschkes fina marionetteater i 2,an en av de bästa i det här gemet.Har sett några innan och de var väldigt bra enligt mitt sätt att bedömma konst av annan art, men som är intressant. Michael är polack och flydde från Nazismen i mitten av 1945 för att undkomma Tyskarnas våldföring där de intog många länder i ett krigsdrabbat Europa.Så redan på 50,talets mitt grundar han den beryktade Marionetteatern i Stockholm.
 
Det är K,special som ger oss chansen se en liten mästare i en liten branch skulle man kunna säga.Dockorna får i hans tolkningar "Ett evigt liv"och där Michael dedikerar sitt liv till marionetterna.Men han föddes i Tyskland och sedan kom han till Polen när hoten på hemmafronten trappas upp mot judarna,var han för sitt liv tvungen sticka till annan ort för att ej hamna i lägren, när han ej heller fick vara ifred i Polen drog han så till en säker fristad i vårt land.
Här skapade han sedan sin teater som blev känd världen över denne lille konstnär.Allt börjar i TV2 kl.20oo.