I går fick jag frågan:"Jobbar du efter verkligheten, eller med densamme"Jo jag har en del av verkligheten genom det arbetsliv jag aldrig tillhörde egentligen, inte för det var dåligt o ej hade status,utan för att jag ej gillade gå ut till jobb jag ändå ej kunde förlika mig med.....Tidigt på morgonen och sent hem på kvällen och dåligt betalt.
 
Så jag menar all konst behöver ej vara märkvärdig - eller berättande ej heller nyttig.Det finns andra krav på uttryck för lusten till skönhet och för att åtminstone kunna göra andra människor glada - så glada att de till slut köper en tavla av mig.Sen kom vi in på målandet som konsthantverk och vilka oanade möjligheter detta ger.Oljefärgen är på det sättet fantastisk och ger en människa sådana möjligheter till att skapa något eget - någonting som kan bestå.
 
Så nu är jag på väg till Tjörn där jag höll hus mycket åren 1970 till 1985 då jag flyttar till landet.Är bjuden hem till Ingemar Lindh och hans kvinna under helgen. Blir kul se hans ateljé som är byggd i glas där på berget - skall sedan till en samlingsvisning och kanske har jag där nånting till hösten? Tjörn och Orust är ställen jag gillar och det blir ett kärt återbesök med de nya kontakter jag fick i februari på Galleri Ullmans.....

27 maj 2014

EU,valet.

Allmänt

Med framgångar för SD - MP - FI...fick många en riktigt präktig käftsmäll,och han sossen Lövén kunde ej smälta att SD fick så många röster ja han kunde ej begripa detta malde han om och om igen framför kameran i studion.Men man undrar har karln inget sett under de senaste fyra åren, och det gäller även moderater och folkpartister?Fattar dom inte att Svenska Folket till slut tröttnar på att ej få jobb, få sämre standard hemma,och att deras barn får allt mer besvärligt klara av sin skola?Och som några svenskar sade i går:"det kommer fler och fler utifrån"och detta drabbar oss svenskar givetvis detta måste få ett slut för att vi ska kunna behålla något av vad vi har?
 
Det är enkelt men de där jönsarna till stadsråd fattar ändå ingenting - utan håller på med MASSINVANDRINGEN år efter år så länge det nu går? Redan i september hoppas jag Svenska folket visar var skåpet skall stå -och ger sina röster efter vad de där asen förtjänar där i Stockholm? Som Hermansson sade en gång; Nån Jävla Ordning får det vara i partiet det är hög tid för krafttag emot den där Alliansen som bjur frikostigt på ruljangsen......Dom har ännu ej givit Svenska folket siffror på vad Invandringen kostar oss - siffror som VI SKALL HA om det råder demokrati?