31 augusti 2017

Denna i utropet.

Allmänt

Med ett utrop på 4000 svenska kronor,den bör hamna på cirka
6000 till 7000 kronor..?Bara ramen bör bytas anser jag den matchar
ej en sån här tavla - jag har ramar som passar bättre till En A,Lind.

31 augusti 2017

På auktioner 3

Allmänt

När jag tittade runt finns nu orginal målningar med ramar från det humana priset från 4000 kronor,men det är UTROPET,det vill säga allt startar där.Och det finns på Stockholms auktionsverk om nån är intresserad? Sen löper utropen uppåt sådär 15,000 kronor och ännu mera.Men,för att få hem en A,Lind är det ett klipp.
 
För tänk om ingen ropar så högt på tavlor från 4000 spänn,ja då är tavlan din för denna summan.Summor jag själv tar vid visningar på västkusten,och senare bllir det På Tofta galleri i Varberg..Men som sagt svårt att finna de här små marina smyckena på en svank marknad. Vet ej hur priserna är i Köpenhamn,men får ett år sen fanns inget.

31 augusti 2017

A,Lind F,1907 D.2011

Allmänt

Så mina besök i går bar frukt kanske vi får väl se hur det går? Denne man var även betraktad som en smögenmålare,vilket jag inte hört/läst om så ofta.Dessutom målade Axel vintermotiv i lika hög grad som de mera kända marintavlorna,sådant har jag ej tänkt på därför att det är just marinerna som gick ut i Europa.
 
Så media har sin betydelse menar jag fastän mycket dynga sprids också om mycket annat.Han var en särling och en duktig teknisk konstnär denne Axel Lind.Uppmärksammad blev han även när han gifter sig sista gången,med en betydligt yngre kvinna då han fyllt 103 år - fint media stoff för oss nyfikna själar.Hur många har ork till det?