16 april 2019

Boken -

Allmänt

Oväntad Vändning som jag nämner litet för några dagar sedan, bröt jag med i går kväll.Det visade sig straxt att Claes Hedberg raljerar över ett 30 år gammalt mord,och där han vill göra gällande att detta drama iscensatts med att "rädda Palmes heder"och där paret Palme var involverade?
 
Sedan att det stämmer på en del ställen är inte förvånande när det gäller hela 600 sidor om vad som händer där på sveavägen,texten är inte i kronologisk ordning utan hoppar hela tiden.Han Hedberg är förmodligen en av alla dessa privatspanare som härjade vid tiden för mordet.Mycket kanske utav prissumman på 500 miljoner kronor...? Att han Hedberg ska kunna lösa historien genom den här "hoprafsade berättelsen"köper jag absolut inte.Jag fick boken i present...............
Har innan slutläst fem böckar om historien...och den jag köpte sist var Inuti Labyrinten som anses vara den bästa och mest köpta,men som jag även tröttnade på då jag gått igenom de andra.Där ligger bokmärket kvar på sida 573 av cirka nästan 800 tätskrivna sidor kvar,så jag fortsätter nu där av författarna Kari Poutiainen och brodern Pertti med samma efternamn.Man ser genast man öppnar denna boken att det är något helt annat,mer undersökningar,mera genomgångar,mycket tyngre- i detta är boken unik i svenska brottmål,och har klart den bästa analysen av alla som kom.
Närmast bröderna kom den gamle räven Sven Anér...men jag betackar mig för mordet som fiktion
även om det nu gått 30 långa år,vändningen som kommer på sidorna rikskriminalens chef,medger att han Hedberg bara är ute efter / då han var en av privatspanarna / att lufta sina egna upptäckter sitt eget intresse för alltsammans och därtill kunna tjäna en slant ?
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress