7 februari 2019

Begreppet realism.

Allmänt

Realistisk veckopress finns även om vi letar efter den,och som än mer sätter den "vanliga människan " i centrum av händelserna.Romantiska skildringar finns även är för vanligt folk att tillgå som ej orkar med att läsa tunga böcker.Dessa ädla hjältar och demoniska skurkar som tydligen drar till sig folkets uppmärksamhet ? Men just dessa övernaturliga skurkar och händelser saknas för stås här.
 
Här är realismen en vägvisare med sin diktning som troligen innebär att människor ägnar större intresse för den yttre miljön.Inte bara går in på de där kungarna med alla prinsessorna i släptåg, det blir helt enkelt en riktigare verklighet. Det där som vi insett att våra stadsråd inte har ett uns utav
de är så långt borta från vår / folkets / verklighet de kan komma nämligen. Realismen med vidhängande fotomontage blir då intakt.I vilket fall så känner de som jobbar med allvarliga och seriösa tidskrifter att de ska förhålla sig till våran verklighet och ingenting annat.Även menar jag om det kan finnas brister i en sådan dokumentation. Realismen bryter mot galatramsandet, och ger därmed den rätta bravuren/ den rätta texten.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress