7 juni 2019

Film...

Allmänt

I går tittade jag på The Mule med Clintan. Tröttnade på bollsparkandet Holland mot England med sin vänskapsfotboll.,som är GÅ,Fotboll i alla bemärkelser.Eftersom det inte finns så mycket bra film som är rollbesatta? Men skådisar finns det,,men inga som kör regin också.Då får man göra som Clintan göra egna produktioner med regi och alltsammans,och när det kniper ge sig själv även huvudrollen..vilket han gjort så många gånger med verklighetsbaserad grund -
 
The Mule handlar om världens kanske äldste kurir Earl Stone.Här påminner Clintan om scener i De Skonigslösa från 1992 ett farväl till hans Westerngrejer som fick bra rescensioner.Där han mer eller mindre dödar hela genren tyckte många? Men denne sege gamle actionhjälte ger sig inte.De är inte direkt tråkiga heller,men är långt från de bästa han har gjort. The Mule har en del att falla tillbaka på...men charmören från kriget i rollen som Stone försörjer sig på att odlaliljor.Och lyckas
dra sig hjälpligt fram och familjen har han åter svikit ett känt faktum bland gubbar.En självisk typ
och inte särskilt sympatisk heller mot sin omgivning banéret sitter starkt förankrat.Och är nog det bättre i filmen då det är vad verkligheten var och är då och även numera.Så gissa om han går hem hos unga oerfarna kvinnor både här som i USA ? Märkt detta på mina systrar..
 
Ja sen får den 90,årige farbrodern kontakt med en Mexikansk knarkkartell som tror att den gamle
skulle kunna hjälpa till med frakten in i USA för att smuggla kokain över gränsen,för lagens väktare kan inte tro att en 90,åring har bagagekuckan på sin Lincoln full av sån eftertraktad vara?
Uppslaget är bra med en del slagsmål som följd - men i övrigr odramatisk så The Mule gav ändå
1,5 timmars tröst i värmen....när man hade svårt att sova...bra skådisar väljer han alltid ut...Inget nytt på gång men nu funderar Eastwood kanske på att gå i full Pension efter allt med filmerna ?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress