Många av våra Gycklare och underhållare som hyllats i SVT erkänner svårighten,utsattheten i att glädja sin publik i TV-programmen.Den enda som ej dragits med samma problem i det jobbet är
clownen R,Gustafsson. Alla andra är snälla nog att även hylla den bäste och den meste.
 
Men,man ska nog akta sig för att politisera för mycket? Senast i raden av sparkade humorister är
Jesper Rönndal som snabbt ändå fick en miljonpublik.När sen programmet skulle fullbordas för en månad sedan med det breda genomslaget och allt - sparkas killen bara hej vilt av ansvariga ?
Så trots kraven på att vara "opartisk" efter en massa halvmesyrer där Rönndal ej riktigt lyssnade,så fick han kicken..Halvmesyrerna stod alltså Schyffert och odågan P,Settman för.
 
Så Svenska nyheter i denna tappning med satir om Kina USA blev för de ansvariga en för svår avvikelse från töntarnas trams dess för innan? Denna hos många tittare motsvarighet till The Daily Show som i dag leds av Trevor Noah..ett intelligent utslag av bra humor således.Som det sedan stod med grova bokstäver på Löpsedlar och tidningarna SOVJETGÄNGET på SVT sade bara stopp.Detta passade ju inte in i svensk Television,,där bara trams och enklare dumshower ska visas för tittarna? Svensk humor har länge varit en bristvara...och nu när vi fick Rönndals ut-
vikningar mera på djupet då ska han bort..ur programmet med sin luriga komik/satir ? Mina vänner är inte det här typiskt svenskt? Är inte detta något lömskt korkat svenskt?
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress